Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte vad

Hör dina ord

de är tysta

ser ej längre ditt leende

men vet ej varför

 

Du söker rastlösheten

vi delade en kort tid

och vet inte

vad du vill

men din tystnad

viskar svaret jag ej vill höra

 

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 179 gånger
Publicerad 2007-12-31 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson