Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom dig

det bor en längtan i varje hjärta
en tanke i varje själ
ett ord som är så litet
men ändå så stort
det bor en tvekan i varje människa
tusen frågor
som bildar nystan
svåra att reda ut

det bor ett barn i varje hjärta
em liten människa
som är rädd och skör
som bara önskar
en kram
och någon som vill lyssna
en stund ibland

det bor en styrka
där botrom svagheten
som vi behöver hjälp
att få
men med vinden
kommer den
för det vet mitt hjärta om

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 19:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har mött den styrkan.

Toppengo\' dikt!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~