Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har vunnit allt

du undrade vad jag önskar mig
av dig
men älskade
bara du ler mot mig
har jag vunnit allt

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-12-31 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~