Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen tack till LillMarlene för titeln ...




Legender

 

 

 

 

 

När du läser mina bokstäver efter min död

läs inte orden

utan läs i skuggor på pappret

Låt mitt hantverk lyfta kroppen

då kommer du att hitta meningarnas betydelse

 

Tittta väl i mina papper

nära min signatur

Där kommer du att finna strängar av mitt hår

som jag lämnat till dig

Strängar fyllda av poesi

och om du tänder dem som i den arabiska legenden

så jag ska komma tillbaks till dig

genom svarta nätter

och stora

hemligheter


Och min farfar Shahriar

ska alltid vara en levande skugga

och sörja för

möjligheten

din lidelse

tårar

kärlek

ensamhet och dina eldar

men främst för

den härligaste kärleken




Fri vers av issac.a.m
Läst 436 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-05 00:03



Bookmark and Share


  aol
så santkärlekens milda väse besegrar allt bravo
2008-01-12

  Aisha VIP
.....ja det är så.....man tänder strängar av den älskades hår...liksom rökelse....och genast kommer doften....kommer bilden....kommer anden.....och tiden står för ett ögonblick stilla....ett hål i tiden....afarin!!....A.
2008-01-07

  Maria Zena Viklund
\"Där kommer du att finna strängar av mitt hår

som jag lämnat till dig

Strängar fyllda av poesi

och om du tänder dem som i den arabiska legenden

så jag ska komma tillbaks till dig

genom svarta nätter

och stora

hemligheter\"

hela ditt väsen är poesi mästare av kärlekens poem, ack hur ljuvt skapar inte dina strängar marelds eldar, du skapar legender, för du är en legend döpt ur kärlekens ljuvaste stämma!

applåder o bokmärkning!
2008-01-06

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm...hur kommenterar man en sån här text...?
Nä jag läser den en gång till i stället...
2008-01-05

  sachie
snyggt.Bra titel. ^_^
2008-01-05

  isabel louise
vackert och titeln passar perfekt!
2008-01-05

  stella
Denna sträcker sig över alla tider, alla länder...så vackert issac!
2008-01-05

  Betlehemsstjärnan VIP
underbart vackert, underbara ord underbara bilder/B
2008-01-05

  Havsbris
ja,
titeln är bara
perfekt ;o)
2008-01-05

  Havsbris
En Scheherazade
som värmer våra
nätter och
lyser i mörkret...
;o) du!

Dina alster är som
en samling av sagor
från Sidenvägen!

Som äkta siden
känns dessa, som
gör oss sömna med
de vackraste av
leenden, tack!
2008-01-05

    cassandraa
Ah, så underbart att läsa
strålande poesi
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m