Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polis polis...


Efter en fest i Sköndal nyårsafton.
2 ”tuffa” poliser gjorde nåt ”rejält”
De tog ned en liten tjej med
Högklackade skor
Ner på den isiga backen
2 st med en snabb knyck
En på varje arm dragen bakåt
så långt de kunde
och 3 ggr så många kg

Sen satte den ena knät i ryggen
Medans de häktade på handklovar
Så tycker polisen att det är underligt
Att de ses med förakt….
snutdjävlar




Fri vers av LassO
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-01 22:26



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Som vanligt, LassO, så visar du var hjärtat sitter....
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO