Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland, mitt i allt elände, så kommer det något som gör en glad... tack för det glada som ändå kan finnas...


Lycklig i olyckan


Brevet jag fick av dej
Hade märken av tårar
Likt små påsar av sorg
Förr hade bläcket runnit
Men bläck är bättre nuförtiden
Dock är sorgen lika djävlig

Och papperets buktande
Rynkande till det hela lite
Och för mej var det mer dyrbart
Än orden du skrev
För att du delade din sorg med mej
Gjorde mej lycklig över delandet
Mitt i sorgens lamslående chock




Fri vers av LassO
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-01 22:38



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
känner igen mig
en gåva att kunna SE
I MÖRKRET
vackert
2008-01-01

  -Ulla Tilemo- VIP
Vackra ord LassO. Vackert uttryckt, och med MYCKET KÄNSLA. Jag tycker om dessa rader.... applåd, bokmärker
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO