Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kysser

jag kysser

mjukt
äkta
längtande
lekfullt
vackert
ärligt
sött
smekande
lätt
fint

Dig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~