Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalbaggen Esc.

Det bor en liten skalbagge i mitt tagentbord.
Han flyger lite åt helvete när jag blåser på honom, men han kommer alltid tillbaka och sover under Esc.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 13:07



Bookmark and Share


  småbusig
Måste vara en bug ?!
2008-01-03

    papillon
var rädd om den, för allt i världen!! Det kan vara ett ny art!!
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema