" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




kärleksbäcken

Denna springande bäck är helt obeskrivlig

med en sann vilja att smeka varje sten

och att med outröttlighet

famna och vilja framåt




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-03 00:54



Bookmark and Share


  aol
den här fina dikten bokmärker jag
2008-01-05

  Sann
Utan ord.
Bokmärke.

Tack för...
De ord jag vill få fram.
2008-01-04

  Michaela Dutius
Ljuvlig!!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP