Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen vet jag inte om jag tror på ödet men jag vet inte vad det här annars kan vara...


jag är full

lever på ett lyckorus
hela magen är fylld med en bubbla av glädje
kroppen känns så lätt, varje skrymsle i mig känns viktlöst
inga bördor, inga tunga vikter att bära på längre
de kanske finns där men de känns inte,
existerar inte längre i min värld

du upptar mina tankar,
du upptog mina tankar imorse och idag
du upptar dom just nu

tänker på hur du får mig att le när du rör vid min kind,
när du säger hur fin du tycker att jag är

jag kan inte sluta flina,
ett fånigt leende är mitt enda svar när du,
med dina vackra ögon tittar djupt in i mina,
säger att du drunknar i dem
och sedan hur du böjer ned huvudet och kysser mig lätt
fortsätter att se på mig
på mig, i mig


en känsla,
som om man vore onykter men utan en droppe alkohol i blodet












jag är full








Fri vers av ~maria~
Läst 500 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-03 01:25



Bookmark and Share


    Trast
Oj, där hettade det till. :-) Fint beskrivet.
2008-01-28

  R-M
oj..ja sku vilja kunn a skriva såhär, så positivt, så dansande..
guud va härlig dikt
2008-01-09

    Mickey Blue Eyes
Najs! :)
Kram
2008-01-04

  "Silver" VIP
Härligt att se denna berusande känsla gestaltad; \"jag är full\" är en titel som onekligen drar till sig blicken och sedan dras man med i diktens lyckorus.
2008-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Love is the drug (Roxy Music).

En härlig beskrivning av extatisk eufori som du skrivit ned.
2008-01-04

    Nicklas VIP
Kärlek är den bästa berusningen, livets bästa drog!
2008-01-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert..med en känsla jag fullt ut kan beskriva mig i..//B
2008-01-03

  emilf77
väl fångat,
känner samma berusning själv sedan nyår
ha det bäst å lycka till :)
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

~maria~