Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergången

Mitt fall så lekande oförberett

Ditt vatten så kallt och fasanfullt

Ditt ljus så befriande lättsamt

Ditt lyft så varmt och kärlekskfullt







Övriga genrer av Mauri
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-04 17:13



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det känns trösterikt... Överraskningar är ju just sådant som vi inte hade föreställt oss innan.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri