Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kölden inne o ute


I kölden på trappan sitter jag
Ser dimman, känner hur kroppen huttrar
På vägen kommer en vilsen jakthund
Löpande mitt i natten

Höstvinden är lugn men rå
Hunden vädrar något men jag sitter still
Han ser mej inte och jag undrar
Vad är detta för liv

Inne i din säng är det varmt för kroppen
Men kallt för själen
Härute i kylan fryser kroppen
Men själen jublar av lycka




Fri vers av LassO
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-03 16:52



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Helt klart bättre att sitta ute och frysa om stjärten när själen är varm, än att vara inne varm om stjärten med en kall själ.....
2008-01-03

    ej medlem längre
vackert.verkligen.
det är något speciellt med vintern.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO