Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust att måla

Hon fick en sån lust att måla
men fann inga färger,
inga penslar,
ingen duk
Hon ville måla en bild
av sitt inre
för att bättre kunna förstå
varför de skor hon går i
ständigt skaver.




Fri vers av Jojo
Läst 159 gånger
Publicerad 2005-05-19 21:19



Bookmark and Share


  Albert
har du målat än? skaver de än?
2006-12-28

  Pica pica
Kanske kan diktjaget måla i ord...i frånvaro av penslar, färger och duk...kanske kan en inre bild av ord, leda till hjärtat där svaren finns. Tack för en vacker dikt som berör!
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo