Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från tå och till topp..

 

Jag bor i en kropp erbarmligen svag

för livet och livets komforter

från tå och till topp begiven är jag

på njutning av alla de sorter

 

jag frossar i godis i öl och champagne

begeistrad som en barracuda

suffleer fileer och allsköns lasagne

som männen på krogen vill bjuda

 

jag frossar i kättja och skön erotik

och härlighets ljuva orgamser

jag rider och kvider all möjlig lyrik

tills karlarna sprattlar i spasmer

 

och vissa dom tror att jag är en hetär

benägen på herrars finanser

förvisso förvisso men se det så här

tillsammans får vi stimulanser

 

och vissa dom anser att det är en skam

att kärringar springer på krogen

då flinar jag bara och tar mig en dramm

och ber dem att fara åt skogen

 

Bs-08

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 432 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-01-03 21:32



Bookmark and Share


  Thommy
Att ta sig en dramm är aldrig fel.
2008-01-05

  Marita Persson
Okey, underbart! Kan jag kopiera den här?
2008-01-04

  KristinaE
.. ta tag i livet och lev just din personlighet - härligt budskap i denna!
2008-01-04

    *Zenobia*
attans rolig!!.. ;)

(tänker på melodin Marlene Dietrich sjöng....i svenska översättningen är texten något i stil med; \"Jag är från topp till tå...hmmmmmnånting....begiven...hmmmmnånting...det är mitt liv...)
2008-01-04

  Erik L
Härligt skrivet i ett flödande tempo. Imponeras av dina fyndiga rim!
2008-01-04

  Yvonne
Härligt, härligt. La dolce vita! Visst skall man ta alla tillfällen att njuta av livet - så att \"karlarna sprattlar av spasmer\". Hi, hi. Applåd och bokmärker.
2008-01-04

  Last Word Spoken
Häftigt, härligt och riktigt flärdfullt!!!
Jag vill va som dig,
va som dig,
som dig!!! :))
2008-01-03

  Lena Krantz VIP
Ja jag fattar inte heller att du kan få till kombinationen så lysande, både ett jäkla schvung och fantastiska rim
plus ett kul innehåll också!
2008-01-03

  Maria Zena Viklund
det var inte illa*ler* applåder i massor!
2008-01-03

    Maria Malm
Det ska vara gott att leva!!
2008-01-03

  Markattan
Underbart rimmat från början till slut,
och som alltid, med glimten i ögat.
2008-01-03

    Noomi
jag höjer glaset för denna
kanonhärliga text..
2008-01-03

  © anakreon VIP
Jag skålar och säjer:\"Putäll!\"
för skrattet du gav mig ikväll!
Carl-Erik
2008-01-03

  Jessica91
Härlig att läsa! Särskilt sista delen, den var lite extra kul! ;D
2008-01-03

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Helt underbar dikt!!
Livsbejakande i varenda rad =)
Bra! riktigt jättebra!
2008-01-03

  thyra
Härliga rader :)
2008-01-03

  Patrick K
andra stycket låter lite som jag :) haha
riktigt bra som vanligt :)
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg