Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALLA stormar, är inte farliga...


Stormvarning


Du kom som en orkan
Som en virvlade storm
Som förstör och river bort
Allt som inte sitter ordentligt fast

Sen stannade du och tittade på det som var kvar
Av mitt sönderblåsta liv
Du såg nåt som väckte ditt intresse
Och skrämdes inte av de ruiner som låg framför dej…




Fri vers av LassO
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-04 02:29



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så får någon annan sopa upp ruinerna! Den sortens människor finns också, och på något märkligt sätt klarar de sig ur de märkligaste situationer. Kanske är de så kalla så att inget berör dem? Applåd
2008-01-04

  Michaela Dutius
Nej alla stormar är inte farliga.
Vissa blåser bort det onödiga så man verkligen SER.
Väl skrivet
2008-01-04

  Lyckohäxan Enediel
Låter som en livgivande storm på nåt sätt...
Tycker det är trevligt när man jämför människor med oväder...eller vilket väder som helst :)
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO