Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När...


...det snurrar, snurrar de bra,
vet inte om ja e du eller om ja e ja,
kan inte välja vem ja ska va,
ja tror ja tar o blir den du vill ha,

o ja önskar du kunde känna likadant,
för visst vore livet för grannt,
om vi alla fick den vi vill,
de skulle bli så mycke mindre spill,

men ibland vill ja inte va den du vill ha,
egentligen känner ja nog så varenda dag,
men ja e så duktig på o le,
o du e så duktig på att inte se,

så har vi tur snurrar de bara mer,
våra dagar tillsammans blir ändå fler,
o trots att vi e blinda som få,
snurrar vi utan o ramla, vi två...




Fri vers av Baldy
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-05-19 23:29



Bookmark and Share


  Tamilda
Du har verkligen fått till en helt suverän text. Både i rim och i ton och i andemening. Den här blir en favorit. Tack! :-)
2005-05-20

  Alexander VIP
den var tung, blytung - och bra!
2005-05-20

  Hans w-art Westlund VIP
...man har alltid ett val...
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy