Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tom-tomhet är väl det som känns när tomheten är för tomt...


När \"någon\" åkt


Doften av dej från din kudde

Är den enda tröst i min längtan

När det känns som om nån dött

I min tom-tomma lägenhet..




Fri vers av LassO
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 13:45



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det finns något som är ännu tom-tom-tommare. När någon lämnar detta liv blir det tommare än du kan föreställa dig!
2008-01-04

    CaMillA
åååh ja, det där känner jag igen...
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO