Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till lillbrorsorna


hyss - vad är det för ett ord egentligen när det var mord det rörde sig om

 

ni blev aldrig ställda inför rätta men duckade gjorde ni, för mina vevande armar

min nalle var döööd

mördad av er

halshuggen

knivhuggen i bröstkorgen

 

jag sket väl i att det blödde från en av er

den enda länken till MIN pappa var ju döööd

 

sydde ihop den så gott jag kunde men ALDRIG

att den blev densamme igen min nalle fylld av spån

 

 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-04 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så jävla fantastiskt bra, kan jag säga...
2008-03-31

  LassO
djupt
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma