Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandet..

Nyfikenheten tog sitt pris

När foten slant i en bris

Vattnets kalla omfamning så steril

Ett kort skräckslaget skrik hann ut

Innan du lyfte mig ur

Ljuset jag såg tunnelns slut

Blev tryggheten i livets tur




Övriga genrer av Mauri
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-01-04 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri