Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett svindlande ögonblick



Bara ett svindlande

ögonblick

möter jag din blick

Du ler

men dina ögon

bor i sorgens land

Jag skulle vilja
trösta dig

men vet
det finns ingen tröst

sorgen
måste få ta sin tid




En morgon vaknar du
och möter

ditt eget leende


Den svarta stora sorgen
har klingat av

men bor kvar
som en djupnande

vishet

i leende och blick









Fri vers av Michaela Dutius
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-04 19:34



Bookmark and Share


    Glittra G
Så sant, sorgen måste få ta sin tid. Men en dag kommer man ut på andra sidan. Jag tycker om ditt sätt att fånga centrala livsögonblick på. Känner igen mig alltför väl, både som betraktare och deltagare. G
2008-01-08

  Lejonhjärtas poesi
Sorgset vacker och verkligen ord sprungna ur visdom.
2008-01-06

  Annette Andersson
Mycket vackert skrivet!
2008-01-05

  rebecca d
mycket bra! både vacker och sann...inte ge tröst, men se!...
2008-01-05

  issac.a.m
Underbart vacker dikt ...
2008-01-04

  Leif Furstedt
Vackert...
2008-01-04

  Lyckohäxan Enediel
Åh...så vackert du målar fram sorgens spår hos människor
\"men bor kvar
som en djupnande

vishet

i leende och blick\"

Har aldrig tänkt på det så...men det känns helt rätt.
Bra! Tack!
2008-01-04

    Ken Cassel
Michaela!
Borde den inte heta
Bara i ett svindlande ögonblick?!
I vilket fall som helst
Vackert!
Kram
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius