Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helst vill jag skrika med halssprucken röst slå fjädrarna ur kuddjävlen och vakna med bakfylletörst


Sömnlös i Sverige


Dammet har lämnat ljuset för mörkret

och solen har sänkt sig för nattens entré,

solkattsmotiv smälter bort bakom hyllan

och blåsan den värker av för mycket the.

Dörrskenet krymper ut där det kom från

och jag kryper in i mitt skal,

saknar en doft av två blå

med rouge och kajal.

Intar en fosterställningsprincip

likt så många hjärtvärkande nätter
förr med lip

Vill gråta mig så till fördärv

men yttrar fastän det inte ett

pip...




Fri vers av john ekström
Läst 743 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-05 00:02



Bookmark and Share


  ulli
\"saknar en doft av två blå

med rouge och kajal.\"

väldigt fint skrivet om saknaden av en tjej.
2008-01-28

  aol
ett naket inre som pressasupp till ytan grep tag
2008-01-24

  P o e t r y S o f i e
Vackert! Sårbart men ändå underbart fint, gillar den mycket, applåder :) Ta hand om dig.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström