Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten

sitter på botten,
allt känns mörkt, kallt, kvavt
känner mig ensam, ensam i det kalla mörka vattnet.
känslan är obeskrivlig, men så hemsk
sitter nu och fryser, för det är kallt, vattnet och kylan kommer närmare,
är nu närmare mig än jag trodde,
känner mig svag, så kraftlös.
tankarna flyter nu iväg.. iväg som även jag gör
jag flyter iväg med kölden och ensamheten hack i häl
sitter nu på botten.
botten av min båt,
som sakta sjunker.

sjunker till botten.




Fri vers av sorsater
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 01:55



Bookmark and Share


    Creativity
En dikt som ger mig rysningar.
Riktig känsla, väldigt vacker. Applåd!
2008-01-18

  thyra
En fin text du gjort, spänningen och oron för vad som skall hända stegras under läsningens gång. Ett litet feltryck på tangenten på ordet sjunker, annars helt ok. Fint!
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

sorsater