Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför är lycka och kärlek så svåra att para ihop?


Ställer till


Vi hade det inte bra ställt
Med pengar
Men med kärlek..

Vi fick bättre ställt med pengar
Men kärleken, kom efter.
Man ställer upp…

Hur det nu blev ställt
Så var det aldrig så illa ställt
Som när kärleken kom på mellanhand

När det är som värst illa ställt
Så är pengarna värdelösa…
Och livet känns billigt




Fri vers av LassO
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 03:04



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Har varit där! Bra insikt i sann dikt!
2008-01-05

  -Ulla Tilemo- VIP
Bra sagt om vad som är värdefullt här i livet! Tack Lasso. Applåd
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO