Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske en dröm....


Inatt




Inatt

satt änglarna
hos mig

och deras vita
skimrande vingar
speglades i det svarta
fönsterglaset

änglaleenden
och glittrande änglaskratt
smekte mig
in i ljuvliga drömmar

sedan de torkat
alla mina tårar

med vita spetsnäsdukar




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 420 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-01-05 16:02



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Så skir, öm och vacker. Vilken underbar tröst du beskriver.
2008-01-08

    Lindizz
mycket vacker och fin text.
2008-01-06

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Trygg och trevlig dröm, bra text till bild! Hälsar vännen fredrik
2008-01-06

  * Ammi *
javisst gör dom det ..
mkt vackert!
2008-01-06

  Yvonne
Ljuvlig dikt. Självklart är änglarna hos dig, kan se dem framför mig.
2008-01-06

  Annette Andersson
Så vackert och trösterikt. Mycket fint beskrivet med detaljer som gör drömmen verklig och stärker tron.
Själv mötte jag Enhörningarna en natt...
2008-01-05

  "Silver" VIP
Det är som om godheten själv talar när man läser dina dikter. Så klart att detta diktjag får sällskap av änglar.

Jag tycker om de detaljer som gör drömmen än mer verklig: speglingen i det svarta fönsterglaset, de vita spetsnäsdukarna.
2008-01-05

    sorsater
fin,, mycket fin!
michael
2008-01-05

  rebecca d
ja, oj, så gott...och så svårt...och hela himlen applåderade:-))
2008-01-05

    forskaren
närmare än nära... i
är du
godheten
2008-01-05

  Patrick K
wow! riktigt fin :)
2008-01-05

  Madjori
Vacker drömlik text..Gillar!
2008-01-05

  Connie
Så mjukt, kattfotad. Långt därinne i djupet av texten hörs dina andetag.
2008-01-05

    Maria Malm
Vacker text / dröm.
2008-01-05

    eva m h
Åh så vacker!!
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius