Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vänska för alltid förlorad.


den som försvann

titta
ser du hur
jag slutat springa efter dig
det som ligger på marken
är tilliten till dig
den som försvann
samtidigt som du

tilliten återvänder inte
bara för att du gör det

det var länge sedan
du slutade vara min vän
jag känner inte dig
du känner inte mig
vi har inte längre något
att prata om




Fri vers av thepinkprincess
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 18:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om vänner väl textat...som när vänskapen glider över i svikenheten utan förklaringar varför...
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess