Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krossa lögner och maktmissbruk


Starta Din bulldozer




Starta Ditt förnufts bulldozer!



Låt den gräva upp och söndersmula
osanningar och lögner.



Kör över och krossa girighet och
maktmissbruk.



Men vårda frön och plantor som
spirar till förändring....





Fri vers av boen
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-06 19:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du är alldeles för ärlig och frispråkig för mig, känner riktigt hur jobbigt det skulle vara att behöva rannsaka mig själv, börja dammsuga och diska och röja i mitt ringrostiga inre landskap
nej, det får nog vara för mig... kanske i nästa liv... emedan jag brukar skjuta upp till morgondagen vad jag kan få gjort redan idag
2008-08-16

  Betlehemsstjärnan VIP
det här skriver jag unde på. Bra förmedlat!/B
2008-01-24

  Mats Henricson
Läckert brutal liknelse, bulldozer,hehe, sanning också....
2008-01-10

    Tteresia
Bra start på året tror jag!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen