Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och Ner

ögonblick i sänder

där ögontårar faller

i dess nyanser

av sorg och lycka



 




Fri vers av Lindizz
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-06 20:50



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Livet och med det känslorna är upp och ner och tårar rullar tack vare glädje och rördhet samt stundtals på grund av sorg. Tjusiga ögonblick du målar med din pensel.
2008-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Blott en dag...

Det viktiga är att man låter dem falla.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz