Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttrandefrihetsdikt

Ordet är fritt, jag känner retoriken,
från den förenklade politiken,
ordet är fritt - i alla fall mitt,
och du skall tiga,
le, bocka och niga!
Till still.




Fri vers av Janjohan
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-05-20 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan