Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen annan än jag.




jag ska ta tag i varje andetag
komma ihåg varje sekund
av livet

jag vill inte slösa mer tid
på att vara någon annan
än den jag är

du får tycka att jag är fel
jag tar mig friheten
att vara mig själv


när jag tappade bort
den andra i varandra
insåg jag
att det var du


du gjorde mig
som du ville
utnyttjade
mina svagheter




- jag ska ta tag i varje andetag




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-07 02:22



Bookmark and Share


    Melona
du skriver helt fantastiskt bra

jag blir imponerad

wow
applåd

för att du är
\"ingen annan än jag (DU)\"
2008-02-24

  BaraSaraaa
ååh så bra!
2008-01-20

  albertina
låter som den perfekta planen min vän=) Starka ord som kommer från en stark tjej=) Bra läsning fortsätt så
2008-01-07

    Maria Malm
Om man är sig själv, är man aldrig fel! Bra skrivet!
2008-01-07

  am
Jag tycker att alla borde fästa upp en lapp på badrumsspegeln där det står \"Lev i nuet\". Det skulle nog göra gott.
Den levande känslan du får, och undvikelsen av alla döda timmar.
2008-01-07

  Mike
du är du, bara du!!! fortsätt med det! och du är även en underbar poet!!
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand