Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar

på dina vingar
genom nattens tystnad
bär du mig
på dina vingar
genom tårarnas hav
bär du mig

på dina vingar
bär du mina
drömmar
för mig genom stormens land
på dina vingar
är du min lysande ros
vartän du tar dina steg
och du lämnar
mig vackra spår




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~