Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mellan raderna


Det är hon som är familjens stolthet.
Det är hon som mår så dåligt.
Det är hon som ska bli något sedan.
Det är hon som håller sitt inre hemligt.
Det är hon som är så duktig på allt.
Det är hon som har ångest för att hon inte duger.
Det är hon som är så bra.
Det är hon som bara vill gå.




Fri vers av Flickan från det blå
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan från det blå
Flickan från det blå