Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader från en dumpad 16åring


14 dec, 2005

Flickan som går där på vägen är vilsen och rädd,
Hon vet inte vad som väntar henne eller vart hon är påväg
Det enda flickan vet är vad hon så tappert försöker lämna bakom sig.




Fri vers av Flickan från det blå
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 13:43



Bookmark and Share


  Dude
Bra målande text över en svår situation. Kanon!!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Flickan från det blå
Flickan från det blå