Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 år och stormkär


Puppylove

En sensommar kväll i augusti du mitt hjärta tog
Ända sen dess är jag fast, kan inte få nog
Trots vinterns bistra kyla brinner min själ
du finns alltid där och vill mig bara väl.
När solen försvinner bortom horisonten
och nattens stjärnor tänds kommer du mig nära
Du bara ler och kysser min kind.
Älskling du har fångat mitt hjärta och du har det för alltid
Jag älskar dig och det är för all framtid.




Fri vers av Flickan från det blå
Läst 334 gånger
Publicerad 2008-02-03 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan från det blå
Flickan från det blå