Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev djupt berör av de platser jag har besökt, vilken värme och glädje man möts av i dessa fattiga länder. Jag borde åka dit igen någon dag och lämna den här materiella världen ett slag


På andra sidan muren

Bortom horisonten har jag varit många gånger
och lyssnat till andras sånger
På Kubas tobaksfält, på Colombias smutsigaste gator
och många andra platser
Allt lidande som där fanns
undrar varför de inte har fått samma chans?
Trots det hörs de sällan klaga
jag kan inget annat än att lyssna till deras saga
De har knappt mat för dagen
och hungern river i magen
Ändå fortsätter de sin dans
som om inget annat fanns




Fri vers av Flickan från det blå
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 09:57



Bookmark and Share


  PPQ
det här gillar jag...
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan från det blå
Flickan från det blå