Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med dig vill jag leka i vinden och gå på vatten


Du är min fristad

Får lägga mig här och vila en stund?
Inte alls länge, bara en sekund
För att få glömma verkligheten ett slag,
slummra till ljudet av dina andetag

Få känna din svepande hand mot min panna,
det här är en plats där jag vill stanna
Få förlora mig i din varma famn
och höra dig mjukt viska mitt namn

Få känna magi utan sans
och skåda himlavalvets dans
försvinna djupt i dina ögon klara.
Snälla, kan vi inte ut i universum fara?




Fri vers av Flickan från det blå
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-01-10 14:08



Bookmark and Share


    ayuyu
väldigt vacker...
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan från det blå
Flickan från det blå