Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A different lovesong

Jag hatar att jag inte hatar dig
När jag kanske hittat han som kan läka
kommer du som en lieman
Jag hatar att du vänder mig ut och in
och total granskar mina fel
Jag hatar att du band mig
i en dragkrog och
skrattade hela vägen till Haparanda
Dina händer får mig att krampa
jag hatar att det inte är av avsky
Jag hatar att du krossar allt motstånd
Jag hatar, hatar, hatar att
jag aldrig kommer bli av med dig
Jag hatar att du totalt köttat in dig i mitt inre
Jag hatar att du tagit min själ




Fri vers av Flickan från det blå
Läst 328 gånger
Publicerad 2008-01-10 08:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Garvade åt detta med \"lieman\".
Ursäkta. Inget illa ment. Jag är bara sådant.
Superbt att du fick med det begreppet i dikten.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan från det blå
Flickan från det blå