Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligt


Innanför så skriker sig ensamheten hes.
Jag är vilsen och rädd.
Tar snart vad som ges.
Jag står på ett berg av känslor,
som ingen än har sett.
Den självsäkra unga flickan,
ingen tycks se vad som skett.

Trots att min värld är full av människor,
är tomheten ett faktum.
Jag har ingen rätt att klaga,
ingen rätt att lida.
Ingen ser och ingen hör.
För hon vill inte bli en av dem,
som skriker i kör.




Fri vers av Flickan från det blå
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan från det blå
Flickan från det blå