Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du var alltid rätt. du gjorde alltid rätt. men den här gången tvekar jag.


med livet i din hand

det är en lång väg att gå

ibland vet vi inte varför

men du kommer att förstå


ett liv av död, var det menat så?

tiden förvirrar oss

och du glömmer vad som betyder nåt

när det finns rakt framför dig


tiden förvirrar dig

dina tankar vänds åt ett annat håll,

och du glömmer hur du

varit delar i andras liv




Fri vers av electricityscape
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

electricityscape