Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fantasi

berätta för mig

om din vinkel mellan under och överarmen

om varför den är så vacker

berätta för mig

om ditt sätt att säga kaffe

om ditt ärr på din hals

berätta för mig varför jag älskar det

berätta för mig vem du är

var du finns

om du finns




Fri vers av vissla
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-05-20 22:05



Bookmark and Share


  madinsane
ååååå.. den är magnifik..
'om din vinkel mellan under och överarmen

om varför den är så vacker'
säger ju ALLT, ALLT!!! *jublar*
2005-05-20

    tower4
Dina frågor ger oxå dina svar...Mycket stort och vackert, tänkvärt
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla