Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet på en liten yta!

En svag tanke...

Det finns många \"barbiedockor\" där ute i världen.
Sånna som tar livet med en nypa salt.
Dom får allt det dom vill ha och är en killes dröm.
Perfekt kropp, perfekt utseende.
När killen kommer i dennes liv så dumpar hon honom.
\"Nej han ser inte nog bra ut!\"
Dessa ytliga falska \"barbiedockor\" som inte vet bättre.
Som bara fått allt serverat på silverfat, som aldrig upplevt en riktigt besvikelse, som aldrig någonsin fick veta vad som fanns inuti!

Sen finns det dom, alla dessa som kämpar.
Kämpar för att komma tillbaka till sitt liv, som aldrig upplevt en kärlek utan svek, som alltid kommer i andra hand.
Som förtvivlat gråter över utseendet, som tvingar sig själva till lycka, som aldrig upplevt vänskap.
En gång i livet får dom chansen, men har för dåligt självförtroende för att ta den.

Det finns få utav \"Barbiedockorna\" som är lyckliga, men man kan få en av \"dessa andra\" att hitta sin lycka hela livet.

Tyvärr syns vi sällan, och får aldrig tid och uppmärksamhet.
Det finns dom som kämpar sig till livet men inte får ut något av det ändå.
Det finns också dom som inte kämpar och får allt dom vill ha, utan att ta det!




Fri vers av Malinboll
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-01-07 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malinboll
Malinboll