Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom Nu!

Önskar dig här med mig just nu
Varje timme, varje dag som går är smärtsam och fylld av längtan
Vill säga ord som jag hindrar mig själv från att säga
Du betyder mycket...massor
Starka positiva känslor, jag inte trodde hade
Mina ögon fylls med tårar varje tanke jag har på dig
och det är svårt att inte känna längtan eller saknad
Önskar dig här hos mig just nu
Snälla kom
Kom Nu!




Övriga genrer av Pulvret
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-05-20 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret