Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattens timmar

Du kysser i midnattens timmar
för att värma min frusna själ
för att ge mitt hjärta en gåta
att lösa med all din kärlek som ledljus


du kysser i midnattens timmar
för att mörkret ska möta sin styrka
för att vinden ska smeka
våra sinnen tyst

du kysser i gryningens ljus
för att vi möttes i kärlekens
flammande låga
födda i vackra ögonblick

av rosor vår väg är
stark
ej taggfri men
ändå vacker
du kysser i midnattens timmar
för att viska
att vår kärlek slagit ut




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-08 01:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart poetisk kärleksdikt.
2008-01-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vacker som en dröm
det fina gör mig stum...
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~