Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa, som inte verkar kunna leva ett liv utan att trackasera andra, vad ska dom finnas för? Och hur kan man få så dålig självkänsla, som dom uppenbarligen har?


Terroristen


Första gången jag såg dej
Så trakasserade du mej
Med ojämna mellan rum fick jag lov
Att helt enkelt spöa upp dej din jävel
Redan i 3:e klass så sprutade blod ur din näsa
Men du fortsatte att trakassera alla, i alla fall
Så gott som alla, utom din ”mednickare”
Gång på gång, måste man sätta dej på plats

Hur kan man vara så förbannat dum i huvet
Som du är
Nu har jag inte sett dej på över 10 år
Men du gör mej förbannad bara vid tanken
Att du finns
Och mitt förakt för de som trakasserar
Och mobbing
Är nog det enda positiva
Som du tillfört mej




Fri vers av LassO
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 03:32



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Killen du beskriver har jag haft i flera av mina klasser..... och det finns bortskämda översittare med föräldrar som ALLTID står på deras sida vad de än gör. Som skäller ut oss lärare när vi säger sanningen om deras barn. Tyvärr kan man inte få dessa barn på rätt spår när föräldrarna inte medverkar!
Det finns givetvis en hel karta med div problematik att fundera över kring människors beteende. Men ibland måste man fokusera på att få dem ATT SLUTA! Mobbare är ofta mobbade, och de mobbade blir ofta mobbare. Så är det bara. Men om fler sa ifrån, om vi inte hade så många mjäkiga psykologiserande \"förstående\"
så kanske vi kan ta tillbaks lite vuxenmandat. Det verkar ibland som om vuxna har abdikerat och sitter och \"förstår\" istället för att agera!
2008-01-08

    CaMillA
Ja visst ska man inte bete sig illa mot andra, men det är som någon här innan skrev, det e nog ganska synd om dem som måste trycka ner andra för att själv växa, tragiskt men sant! Blev själv mobbad när jag var yngre men i efterhand har jag fått veta att de bara gjorde det i ren avundsjuka. Idag är vi bästa vänner! Men visst, när man är mitt i det så är det ju ett rent helvete!
2008-01-08

  Ulf Popeno
Troligt hade han en tung sten att bära, ett litet eget helvete han ville få hjälp med. Jag har själv upptäckt att de människor som jag avskytt mest, lögnarna, de som snackar skit bakom ryggen, de dryga som alltid spär på sin egen skepnad med glitter och rykte, samtliga är f d barn till alkoholister. Jag säger inte att barn till missbrukare blir dåliga, däremot att dåliga människor ofta har en dålig barndom.
2008-01-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt suveränt skrivet, och du vet att du har allt mitt stöd.Tack!/B
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO