Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ögonlock l


Under två höljen

där i fjärran

blott en skymt,

fragment av minnet

upplöst i dofter

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

likt granatsplitter

sprängs aromet

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

osynliga skärvor

tränger i djupet

spräcker skira

lager av hinnor

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

o genom själens

spruckna fönster

en världsscen splittrad




Fri vers av Eduardo
Läst 512 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-15 00:15



Bookmark and Share


    Pivvi
Imponerande.
Fulländad text som tar sig in på djupet. Otroligt vacker och \"rå\" på något vis. Äkta och känsloväckande, klart det bästa jag läst på länge. Applåder i mängder... får nog bli bokmärkt också för fortsatt läsning
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Eduardo
Eduardo

Mina favoriter
Kärleken
Underliv kreativ