Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas dom aldrig mer får ett bra liv

Sönderslagna nävar.
Spräckta ögonbryn.
En stor blodpöl på golvet
och en sönderslagen kille.
Och runt honom står fem
killar. Fem mot en, fyfan så fegt!
Hoppas dom får sitt straff!


/Mikael Haaparanta




Övriga genrer av Sadhistory
Läst 579 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-08 06:18



Bookmark and Share


    sunnanvind
Instämmer jag oxå!
2008-01-15

  aol
instämmer
2008-01-09

  Lyckohäxan Enediel
Absolut...feghet i hög grad...
Fyfan är nog det minsta man kan säga om det.
2008-01-08

  Michaela Dutius
Starkt text.
Hoppas bara att de straffet också kan återföra dem
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory