Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livrädd

Jag har varit duktig och samtidigt suktat efter mer.
Jag har haft något och jag har varit stolt och lycklig.
Men nu känner jag mig kass och fast i mig själv.
Jag är inte stolt för nu skämms jag över mig själv.
Men är jag själv som måste rädda mig,
men jag vet inte hur man gör.
Hur tar man sig vidare
när enbart jag själv kan rädda mig
och man inte vet hur man gör?
Jag är rädd, verkligen livrädd
för att leva just nu.


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-07 13:15



Bookmark and Share


  aol
faller man måste man resa sig ta sin käpp och stappla vidare ut ur sina fasor mycket bra poesi om jagets rädsla
2008-03-23

  tjort
Det är skitläskigt att leva!
Duktigt skildrat.
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory