Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på julen men skänk också några tankar till dom som julen ser annorlunda ut för


Då är det snart dags för att säga god jul. Dom stressiga dagarna är snart över och julklapparna inslagna. Lite julpynt kvar och ägna tid till matlagning. Barnen är lika förväntansfulla som vanligt. Släktingarna kommer snart och fyller ut dom extra stolarna som nu i köket är. Runt bordet vi ska samlas och äta julmat och dricka glögg och skåla. Barnen ska snart äntligen få göra det dom vill, för snart ska det öppnas paket. Ja så underbar julen, för oss är - för alla oss som har ett hem att fira julen i - för alla oss som får äta god mat och skåla och dessutom minnen få, som aldrig kommer att glömmas. Njut av det och ta vara på sådana tillfällen för dom är dyrbara. Men skänk också några tankar till dom som inget hem har och till dom som inga paket får. För dom ser julen annorlunda ut.

GOD JUL!


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 560 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-19 03:31



Bookmark and Share


  aol
bra skrivet
2008-01-09

  Lyckohäxan Enediel
Tack det var en bra uppmaning!
Kanske om alla kunde se på julen i ett större perspektiv...att man då skulle inse att man inte behöver stressa...
Bra skrivet :)
2007-12-19

    eva m h
Bra skrivet!!
2007-12-19

  Michaela Dutius
En mycket bra uppmaning i fin dräkt
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory