Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionen

Åh fröken ...vilken bild, vilken ära
kanske jag dig får sära

Vad sägs om en fika
så vi får kika

Resan in var spänd
kanske jag blir bränd

Bilden din är fin
tänkte jag med ett glin

Din brasa så lummig
fan glömde mitt gummi

När tiden gryr
jag min kalsong tar o flyr

Bättre o schappa
vill ju inte än en gång bli pappa

På loppis dig jag gärna tar
för en kompis är det enda du har




Övriga genrer av Mauri
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 13:35



Bookmark and Share


  ia VIP
vilket ordvrängeri..
lysande vändningar o så tycker jag att du rimmar kolosalt bra.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri