Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Flygtur Genom Världen I Jakt På Lycka



Och du sade:



Vi flyger tillsammans du och jag, över hav och land. Bara du och jag hand i hand för alltid.

Vi hoppar på sockervadds moln och leker kurragöma bakom blixtarna i ovädret.

Vi gör moln änglar och bakar pepparkakor till jul.

Vi kan ligga i varandras famnar och drömma oss bort i sagovärldens fantasi.

Vi kan simma över hallon floden och gå ner till choklad dalen.

Där kan vi äta så mycket vi orkar och sova en natt.

Vi sover med grädde kuddar under våra små huvuden och kola som täcken över våra små kroppar.




Då kanske vi blir lyckliga...





Eller?




Fri vers av Kramgalen
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 14:21



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Jättemysigt låter det minsann!
Härligt skrivet =)
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen