Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det smakar socker om de salta tårarna

Det smakar socker
om de salta tårarna
dom verkar falla
vita som smöflingor

det smakar
socker om de salta
timmarna
det vackra verkar
andas åter

stjärnhimlen
lyser som tindrande ögon
vackra som
magiska tecken för oss
det smakar socker
om de salta tårarna
igen

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 16:37



Bookmark and Share


    Cajsa
Vackert skrivet
2008-01-08

  prinscess VIP
den är vacker
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~